Warming-up 3A-C-D | DWO wil Stompwijk’92 voet dwars te zetten

Twee van de drie regioploegen doen het goed in de derde klasse A. Blauw-Zwart en DWO staan namelijk gezamenlijk bovenaan (10 uit 4). In de derde klasse C doet Pijnacker het op dit moment beter dan Delft. Oliveo en DSVP staan namelijk respectievelijk tweede en vijfde, Ariston’80, DHL en SEP zesde, tiende en dertiende.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Dit weekend gaat Stompwijk’92, getraind door Erik van Manen, op bezoek bij gedeeld koploper DWO, de ploeg van Dennis Olman (foto). Het zal een hels karwei worden om de punten mee naar Stompwijk te nemen. Voor het thuisspelende Blauw-Zwart wacht het duel met het Leidse Lugdunum. Het ‘Inter Milaan’ van Wassenaar, gecoacht door Alan Campfens, zullen de punten op sportpark Schulpwei niet cadeau krijgen.

3e klasse C

In de derde klasse C doet Pijnacker het op dit moment beter dan Delft. Oliveo en DSVP staan namelijk respectievelijk tweede en vijfde, Ariston’80, DHL en SEP zesde, tiende en dertiende. Ook dit weekend moeten vooral de Delftse clubs weer vol aan de bak.

Voor SEP, de ploeg van Marcel de Letter, wacht de zware uitwedstrijd tegen koploper Zwarte Pijl. De Delftenaren hebben pas één punt en hopen op een stunt in Rotterdam. DSVP ontvangt in Pijnacker rode lantaarndrager VVOR. Oliveo, dat in punten gelijkstaat met Zwarte Pijl, moet, óók in Rotterdam, het sluwe sv Charlois zien te bedwingen. Het door Martin de Graaf getrainde Ariston’80 kan de borst natmaken tegen het op derde plaats staande LMO. Ook de studenten reizen af naar Rotterdam. DHL is in deze klasse de vierde ploeg die in de havenstad moet voetballen. Op sportpark Nieuw Vreelust is FC Maense de tegenstander.

3e klasse D

In de derde klasse B snakt het nog puntloze VDL naar haar eerste punten van het seizoen. De ploeg van Henk Salari gaat zaterdagmiddag op bezoek bij Kethel Spaland dat tot dusver slechts één punt heeft behaald. Schiedam versus Maassluis. Wie gaat dit ‘degradatieduel’ winnen?

 

 

 

 

Lees verder