Zaalvoetbal: FC Westland ook te sterk voor Zuid West/Den Haag

Het mannenteam van FC Westland won ook haar zevende wedstrijd op rij en gaat zo zonder puntverlies de gedwongen winterstop in. Er resteerden voor FC Westland nog drie wedstrijden in de eerste periode. Onder meer de wedstrijd tegen ZVV Den Haag 2, dat de tweede plek inneemt met 15 uit 5.

Tekst: Peter Botman

Afgelopen vrijdag speelde FC Westland zonder publiek tegen Zuid West Den Haag. Wellicht dat het gebrek aan toeschouwers de ploeg van coach James Dhanai niet echt kon motiveren er een show van te maken. Tegen de nummer vijf Zuid West Den Haag speelde FC Westland plichtmatig, het straalde wel zelfvertrouwen uit dat het goed zou komen.

Spannend

Na een snelle 0-1 wist FC Westland steeds aan de goede kant van de score te staan. Halverwege stond er een 3-1 voorsprong. ZW DH wist met 3-2 en 4-3 het nog even spannend te maken, maar daarna zorgde FC Westland weer voor een grotere marge met uiteindelijk een 6-4 overwinning. Opgemerkt moet worden dat doelman Barry Botman (foto) ook nog vele malen de ZW DH-aanvallers de baas was. Rafik el Osrouti,Mounir Faloun en Nabil Hadui scoorden allen tweemaal voor FC Westland.

Voor FC Westland is het nu afwachten of volgend jaar op 10 januari de competitie weer hervat kan worden. FC Westland moet dan op bezoek bij het laaggeklasseerde FC Maense.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder