Forum Sport gaat door met trainers eerste, tweede en O23-elftal

De Technische Commissie van Forum Sport heeft afgelopen week de contracten van de trainersstaf van het eerste, tweede en O23-elftal met een jaar verlengd.

Dit betekent dat Dennis den Turk (foto) en Marcel L’Ami als trainer aanblijven bij het vlaggenschip van de zaterdag eersteklasser, Sander Wilders de trainingen blijft verzorgen van het tweede elftal (reserve hoofdklasse) en Marco Sloos in het seizoen 2021-2022 ook de oefenmeester blijft van het O23-team (1e divisie).

Gesprekken

Gesprekken met de ondersteunende staf bij genoemde elftallen en met de trainers van de selectie-elftallen van de jeugdelftallen vinden op dit moment plaats. De TC verwacht overigens, dat er niet al te veel mutaties zullen zijn.

Duidelijkheid

Voor het eerste elftal betekent de verlenging van Dennis den Turk en Marcel L’Ami vooral duidelijkheid. De samenwerking tussen het trainersduo en de selectie verloopt prima en het doorgaan met deze trainers werd dan ook alom verwacht.

Na de Corona-uitbraak in maart en de tweede golf in oktober is er de afgelopen tien maanden niet veel gevoetbald. De start van het huidige seizoen was voor Forum Sport 1 veelbelovend. Bij het noodgedwongen stopzetten van de competitie stond het team namelijk op de eerste plaats.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder