TOGB trekt voor zondagselectie Mark Schuur aan als trainer

Mark Schuur (foto) is de nieuwe trainer van zondaghoofdklasser TOGB. De Hagenaar volgt bij de Hoge Land-bewoners de naar sc Feyenoord vertrekkende Ronald Ermes op. Schuur is 45 jaar en zal net als zijn voorganger bij TOGB komend seizoen aan zijn eerste “klus” als eindverantwoordelijke beginnen.

Mark Schuur is momenteel assistent-trainer bij Derde Divisionist Westlandia. Bij Westlandia is Schuur bezig aan zijn tweede seizoen als assistent. Op sportpark De Hoge Bomen was hij ook actief als eindverantwoordelijke van de JO19, dat uitkomt in de Tweede Divisie bij de jeugd. Bij ADO Den Haag werkte Schuur in de periode 2012 tot 2018 als jeugdtrainer bij onder andere de O19 en O17. Jeugdtrainer was hij ook bij UVS (O19), Forum Sport en DSO.

Leraar

Schuur is in het bezit van het diploma UEFA TC1 en is in het dagelijks leven verbonden aan Scholengemeenschap Melanchton, waar hij docent lichamelijke opvoeding is. Voor Westlandia betekent het, dat het op zoek moet naar een nieuwe assistent van Marcel Koning.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder