sv Nootdorp verwelkomt Richard Urgert en Björn Raven

||

In lijn met de visie ‘de jeugd heeft de toekomst’, wat het technisch hart van sv Nootdorp voor ogen heeft voor de komende jaren, worden Richard Urgert en Björn Raven (foto) toegevoegd aan respectievelijk het trainersgilde en de seniorenstaf van de vereniging.

Vanaf komend seizoen zal Richard Urgert binnen sv Nootdorp de JO18-1 onder zijn hoede nemen. In de betreffende leeftijdscategorie zal dit een nieuw elftal worden binnen de vereniging waarin de club graag ziet, dat jonge talenten zich blijven door ontwikkelen. ,,Richard heeft in het begin van zijn trainerscarrière stagegelopen bij sv Nootdorp. Het is mooi dat hij zijn opgedane ervaring van de afgelopen jaren nu kan overbrengen op de talentvolle jeugd bij onze club”, aldus voorzitter Sander Jansen.

Björn Raven zal het technisch hart van de club ondersteunen op diverse fronten. ,,Een belangrijk speerpunt zal de begeleiding en ondersteuning zijn van de overgang van jeugd naar de senioren. Het nieuwe O23 team van sv Nootdorp, ook wel ‘Jong sv Nootdorp’ genoemd, is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van”, aldus Jansen.

Het technisch hart van sv Nootdorp is zeer content met het aantrekken van Urgert en Raven en ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet. Het technisch hart zal zich de komende periode gaan bezighouden met de verdere professionalisering van het beleid ten aanzien de jeugd en senioren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder