Oefenvoetbal Onder 23: Winst Forum Sport en VELO, FC Skillz gelijk

Diverse teams Onder 23 kwamen dinsdagavond in actie. Forum Sport O23 behaalde een forse overwinning in Delft op de leeftijdgenoten van DHC. VELO O23 bleef baas over HBS, terwijl FC Skillz O23 thuis gelijkspeelde tegen Jodan Boys uit Gouda.

In een zeer sportieve wedstrijd in Delft won Forum Sport O23 met duidelijke cijfers van DHC O23. Met goed voetbal en in hoog tempo liepen de Voorburgers uit naar een 0-6 overwinning. Twee spelers hadden een belangrijk aandeel in het halve dozijn treffers. Sulyman Bilgi schoot de eerste drie binnen en de laatste drie treffers kwamen op naam van Alasan Baldeh.

Aan de Noordweg in Wateringen deed de Onder 23 van VELO het uitstekend tegen HBS O23. De thuisploeg stapte met een 3-1 zege van het veld.

Verhoudingen

Nieuwkomer FC Skillz kwam op eigen veld in actie tegen de leeftijdgenoten van het Goudse Jodan Boys. De gastheren kwamen via Kevin Adebesin al na vijf minuten aan de leiding. Daarna boog Jodan Boys de stand om in een 1-2 voorsprong. Na zeventig minuten moest het FC Skillz van trainer Quincy Angelista (foto) verder met tien man, maar wist tien minuten voor tijd toch nog langszij te komen door een doelpunt vanaf de rand van het strafschopgebied van Divani Hansen. De 2-2 gaf de verhoudingen in het veld goed weer.