Arie van der Padt nieuwe hoofdtrainer TAC’90

|

Na de aankondiging van hoofdtrainer Mario Koswal, dat hij na het einde van dit seizoen, na vijf jaar TAC’90, op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, is het bestuur van TAC’90 in samenwerking met de technische commissie opzoek gegaan naar een geschikte kandidaat om de ambities van de club voort te zetten.

Gezocht werd naar een trainer, die zich kan vinden in het uitgezette beleid en verder kan bouwen aan de strategische plannen van vereniging op het voetbaltechnisch vlak, maar ook een bijdrage kan leveren aan de verenigingsontwikkeling in het algemeen.

De inkt van de bekendmaking was nog niet droog of de sollicitaties stroomden binnen. Zeer gekwalificeerde kandidaten hadden zich aangemeld voor de vrijgekomen functie van hoofdtrainer van de selectie van TAC’90. De club is dan ook alle kandidaten zeer dankbaar voor hun interesse in de vereniging TAC’90.

Selectie

Uit de diverse kandidaten is met de TC en Voetbalzaken een selectie gemaakt, waaruit een ‘winnaar’ uit de bus is gekomen. De club meldt, dat het met de in ’s-Gravenzande woonachtige Arie van der Padt (49) tot een overeenstemming is gekomen. Donderdagavond tekenden Van der Padt en TAC’90-voorzitter Raymond Kharagjitsing het contract. Van der Padt is nu nog actief als trainer van DHC, waar hij de taken overnam van Rob de Lange, die (voorlopig) moest afhaken na een zwaar ongeval.

Vrijdag op deze site reacties van de voorzitter van TAC’90 en Arie van der Padt over de samenwerking komend seizoen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder