O23 3e Divisie C: Graaf Willem II VAC O23 bijna veilig na overwinning

In de onderste regionen boekte Graaf Willem II VAC een zege op hekkensluiter Scheveningen. De ploeg van trainer Abdi Jama (foto) is nu bijna zeker van verlenging van het verblijf in de Derde Divisie.

Al na acht minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Een bal van Hugo Smeets werd goed afgerond door Victor Klerks: 1-0. Zes minuten later was het opnieuw raak voor Graaf Willem II VAC. Nu was het Jack Kusters die scoorde op aangeven van Guus van Geffen: 2-0.

Tien minuten voor de rust speelde Maurits Luykx Stijn Klunhaar aan die voor de 3-0 zorgde. Noah Tourai bracht Scheveningen kort daarna terug in het duel door de 3-1 aan te tekenen.

Beslist

In de tweede helft was het duel al snel definitief beslist. In de 55e minuut bracht Viktor Klerks de 4-1 op het scorebord. Door de overwinning heeft Graaf Willem II VAC nu zes punten voorsprong op Scheveningen met nog drie duels te spelen en lijkt daarmee veilig. Scheveningen moet proberen Nieuwkoop nog te achterhalen om zich veilig te spelen.