1e klasse C: Voorschoten’97 niet opgewassen tegen Valken’68

In Valkenburg kon Voorschoten’97 de thuisclub tot aan de rust goed bijbenen. In de tweede helft moest de groengele formatie drie treffers incasseren en vertrok met lege handen naar huis.

In het eerste half uur was er weinig opwinding in het duel. Met een kwartier op de klok zag Jim van der Krogt zijn schot geblokt worden door een speler van de thuisploeg. Verder vielen er weinig kansen te noteren voor de rust. In het laatste kwartier werd Valken’68 wel wat sterker zonder echt gevaarlijk te worden.

Kort na de doelwisseling kreeg Loyd van der Wilden een goede kans op een treffer, maar hij kon de bal niet onder controle krijgen. Halverwege de tweede helft moest de equipe van Jeffrey Frijters (foto) een tegentreffer incasseren. Dunke Lagerberg schoot de 1-0 binnen. In de laatste tien minuten gooide de thuisploeg het duel definitief op slot met twee doelpunten. Jelle van den Oever en Samet Arikan schoten Valken’68 naar een 3-0 zege.