FC ’s-Gravenzande haalt twee jonge versterkingen binnen

FC ’s-Gravenzande heeft de selectie voor volgend seizoen weer kunnen aanvullen met een tweetal jeugdige talenten. Doelman Tijn Stehmann (foto) en Quincy Does zullen komend seizoen onder leiding van trainer Mike Jonk het shirt van FC ’s-Gravenzande dragen.

Tijn Stehmann (20) heeft zijn opleiding genoten in de jeugdopleiding van Feyenoord en Excelsior Rotterdam. De talentvolle keeper startte als mini F zijn voetbalcarrière bij RKAVV, waar hij al snel gescout werd door Feyenoord en maakte tot zijn dertiende jaar deel uit van de jeugdopleiding op Varkenoord. Daarna maakte hij de stap naar Excelsior Rotterdam en heeft daar de gehele jeugdopleiding tot en met JO21 doorlopen.

Momenten

Hij heeft mooie momenten meegemaakt bij beide profclubs, maar kreeg in het laatste seizoen te weinig speelminuten. Hij heeft besloten het profbestaan te verlaten en gaat zich richten op een leuke baan en op zijn nieuwe club FC ’s-Gravenzande. Tijn Stehmann was onder de indruk van de accommodatie, de begeleiding en innovatieve werkwijze van de selectie en heeft aangegeven komend seizoen graag bij FC ’s-Gravenzande voor zijn kansen te willen gaan.

Quincy Does en rechts technisch manager Van Meerten

De 23-jarige Quincy Does speelt op dit moment voor de competitiegenoot van FC ’s-Gravenzande, vv Zwaluwen. Hij is een rechtsbenige aanvaller met ongekend veel snelheid, die zowel als rechts- of linksbuiten heel goed uit de voeten kan. Hij heeft in de jeugd bij Quick gespeeld en viel al snel op voor de scouts van ADO Den Haag, waar hij speelde tot JO19-1. Na dit avontuur speelde hij in de coronatijd nog even voor Quick en via FC Rijnvogels kwam hij bij vv Zwaluwen terecht. Dit seizoen heeft hij wat last gehad van een blessure, maar op dit moment is hij weer fit en maakt weer regelmatig minuten.

Lees verder