Yasin Mazlum draagt volgend seizoen shirt van FC Skillz

FC Skillz heeft Yasin Mazlum (foto) aan zich weten te binden voor het volgende seizoen. De 27-jarige verdediger komt over van vierde divisionist Zwaluwen, waar hij de afgelopen vier seizoenen actief was.

Mazlum speelde in de jeugd van Excelsior Maassluis en Sparta Rotterdam om vervolgens daarna een stap te maken naar het beloftenelftal van Cambuur Leeuwarden. Hierna kwam hij (wederom) uit voor Excelsior Maassluis, Westlandia om vervolgens neer te strijken in Vlaardingen.

Mazlum over zijn stap naar FC Skillz: ,,Halverwege het seizoen was ik niet voornemens om mijn contract in Vlaardingen te verlengen, omdat ik het gevoel had toe te zijn aan een nieuwe sportieve prikkel. Ik raakte vervolgens in contact met Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer van FC Skillz, waarbij het eerste gesprek al heel vertrouwd voelde. Kort hierna volgde een gesprek met het bestuur en raakte ik meer en meer onder de indruk van de filosofie maar vooral de reis, die ze als nieuw komende vereniging aan het afleggen zijn. Ik hoop met mijn leeftijd en ervaring van toegevoegde waarde te zijn voor FC Skillz en kan al niet wachten om het blauwe shirt aan te trekken en met de spelersgroep op te trekken.”

Lees verder