Warming-up 2e klasse C: VUC kan titel binnenslepen, SVC’08 ontvangt HVV

Op Het Kleine Loo kan VUC de titel binnenhalen met een overwinning op Foreholte. Ook voor SVC’08 zijn de belangen groot. De Wassenaarders treffen in regiogenoot HVV een loodzware tegenstander, maar hebben de winst heel hard nodig om uit de gevarenzone weg te komen.

Tekst: Roland van der Linden

Een jaar na de degradatie kan VUC het verloren terrein al weer terugwinnen. De ploeg van trainer Rob de Lange (foto) heeft zeven punten voorsprong op de enig overgebleven concurrent HVV met nog drie duels te spelen. Met een zege op Foreholte kan de vlag in top op Het Kleine Loo. Het uitduel in Voorhout eindigde in een 2-2 gelijkspel. De bezoekers hebben niet veel meer om voor te spelen dan de eer.

Zeilen

SVC’08 bezet de elfde plaats en moet nog twee plaatsen stijgen om haar plek in de tweede klasse veilig te stellen. Op het Oostersportpark komt HVV op bezoek, dat nog een heel kleine kans op de titel heeft, maar in ieder geval zeker is van de nacompetitie voor promotie. SVC’08 zal alle zeilen moet bijzetten om de drie punten in eigen huis te houden.

 

 

Lees verder