Warming-up 4e klasse C: race voor periodetitel bijna teneinde

In 4C is het nog altijd spannend wie de laatste periodetitel wint en wie gaat er vandoor met de tweede plek en kan zo alsnog de nacompetitie halen?

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

Na twee vrije weekenden voor de meeste clubs is het dan zo ver. De twee laatste weekenden gaan in en dan wordt bekend wie er nacompetitie gaat spelen voor de derde en vijfde klasse.

Quick ontvangt ODB na een overwinning op sv Zuid West. ODB hoopt de tweede plek te behalen om zo nog de nacompetitie te halen. sv Houtwijk speelt thuis tegen DUNO. De vorige ontmoeting liep DUNO het veld af als winnaar, is dat zaterdag ook het geval? Hekkensluiter sv Madestein speelt tegen SVH. SVH had het de vorige keer lastig tegen sv Madestein getuige een eindstand van 2-2.

GDA is al kampioen dus en heeft de hoofdprijs dit seizoen al te pakken. GSC ESDO doet nog mee in de race om de tweede plaats en moet winnen om de goede reeks te behouden. sv Zuid West DH hoeft niet ver te reizen voor de wedstrijd tegen BMT. BMT wil dit seizoen nog goed afsluiten en hoopt op de winst van een zwakker sv Zuid West DH. De laatste wedstrijd gaat tussen sv Erasmus en sv Loosduinen. sv Erasmus pakte vorig weekend eindelijk officieel de periodetitel door een monsteroverwinning. Gaat de ploeg van Patrick Vink ook het sv Loosduinen van Ronald Paats (foto) aan de zegekar binden of weet het sterke sv Loosduinen van de periodekampioen te winnen? Zat leuke en spannende wedstrijden dus deze zaterdag in 4C.

Programma

Quick – ODB
sv Houtwijk sv – DUNO
sv Madestein – SVH
GDA – GSC ESDO
BMT – sv Zuid West DH
sv Erasmus – sv Loosduinen
Woubrugge – Stompwijk’92

4e klasse C (zo)

Voorschoten’97, bezig aan de laatste duels op de zondag, gaat een visite afsteken bij Ankaraspor FC. De wedstrijd begint zondag om half drie.

Lees verder