Warming-up 1e klasse C: Forum Sport kan vlag in top hijsen

Op Voetbalpark ’t Loo kan zaterdag een groot feest losbarsten. Trainer Bas Steffens (foto) kan met Forum Sport de titel binnenhalen. Maar dan moet er op eigen veld minimaal gelijk worden gespeeld tegen concurrent Valken’68.

Tekst: Ton Beije

Het was het gehele jaar een geweldige strijd in 1C in de kopgroep. Vaak was er een wisseling van de wacht op de eerste plaats. Naarmate het einde van de competitie naderde bleef Forum Sport uitstekend presteren en bouwde de ploeg van trainer Bas Steffens een voorsprong op. Dat kan nu resulteren in het binnenhalen van de titel én promotie naar de Vierde Divisie.

VELO

VELO staat, net als Valken’68, ook op 34 punten, maar verbruikte een wedstrijd meer. De formatie van Kevin van der Geest speelt in Leiden tegen LFC, dat de drie punten – die het in mindering had gekregen – weer terug heeft. VELO aast nog altijd op de nacompetitie en daar had niemand in Wateringen halverwege het seizoen rekening mee gehouden.

Spanning

Wippolder, dat ook kan terugkijken op een prima seizoen, gaat op visite bij Voorschoten’97. Spanning nog volop bij de wedstrijd tussen sv Honselersdijk en RKDEO. Beide clubs willen niet veroordeeld worden tot de nacompetitie. Voor hekkensluiter Die Haghe lijkt het doek wel gevallen, maar de ploeg van trainer Marcel Koning zal zeker haar sportieve plicht willen doen uit tegen TAC’90.

sv Nootdorp, voorlaatste, komt niet in actie, maar hoopt op puntenverlies voor sv Den Hoorn, dat op eigen veld de strijd aanbindt met FC Skillz. sv Nootdorp heeft 23 punten uit 22 duels, sv Den Hoorn staat op 25 uit 21.

Lees verder