Warming-up 4e Divisie: Ekrem Kahya (HBS): ,,We missen waslijst aan spelers”

HBS stelde vorig weekend teleur door op eigen veld de punten te moeten laten aan LRC uit Leerdam (0-1). Dat betekent dat de ploeg van trainer Ekrem Kahya (foto) zaterdag geen averij mag oplopen uit tegen RVVH in Rodderkerk.

Tekst: Ton Beije

Trainer Ekrem Kahya over die teleurstellende wedstrijd tegen LRC: ,,Natuurlijk zijn we zeer teleurgesteld in het resultaat en zeker gezien de totstandkoming van het tegendoelpunt, wat door bijna iedereen (aanwezige publiek ) als ruim buitenspel werd gezien. Daarna weer alles eraan doen om het tij te keren is niet makkelijk.”

Sprokkelen

Het is nu dus toch nog even zaak wat punten te sprokkelen. Tegenstander RVVH is ook nog niet vrij van zorgen. Kahya: ,,Zowel om de pd-plekken bovenin als onderin wordt nog gestreden, dus dat komt weer uit zoals vaker aangegeven dit seizoen. We zitten in een competitie met heel veel aan elkaar gewaagde teams.”

Vertrouwen

HBS gaat zaterdag in Ridderkerk op bezoek bij RVVH. ,,Thuis wonnen we van RVVH, maar was het zeker niet makkelijk tegen een team met technisch vaardige spelers”, herinnert trainer Kahya zich. ,,We weten wat ons te wachten staat en gaan er met vertrouwen naartoe.”

Tweeledig

Is het al met al voor HBS toch een tegenvallend seizoen geworden of kijkt de trainer daar anders tegenaan? Kahya: ,,Het seizoen is tweeledig. We hebben een team samengesteld dat voornamelijk bestaat uit spelers uit de eigen jeugd en er hebben er een aantal hun eerste seizoen in het seniorenvoetbal gespeeld. Vaak dus in deze divisie tegen goede, stabiele en zeer volwassen teams. Dit gaat met vallen en opstaan. We hebben voor geen enkel team ondergedaan en hadden, zeker in thuiswedstrijden, vaker moeten winnen. Dat is een ontwikkelpunt, maar dat is niet zo heel makkelijk en kost tijd, om dominant én effectief te spelen. Al met al niet tevreden met het aantal punten en plek op de ranglijst, wel met de ontwikkeling van enkele jonge spelers.”

Resultaat

Zaterdag dus naar RVVH. Mist HBS nog spelers? Kahya: ,,We missen een hele waslijst door blessures en schorsingen, maar we hebben weer een prima selectie op de been, waarmee wij morgen een goed resultaat willen behalen.”

Lees verder