Duindorp SV verwelkomt vijf aanwinsten voor selectie

Duindorp SV breidt de selectie uit met een vijftal nieuwe spelers. De technische staf is enthousiast over deze versterkingen en ziet in deze spelers een mooie toekomst voor de club.

De eerste nieuwe aanwinst is Wesley van der Wel (foto boven). Deze 21-jarige keeper komt over van SVC’08. Voorheen speelde hij ook bij HBS O23 en kwam in de jeugd uit voor DUNO en Scheveningen.

Ferri Meere

De tweede speler die zich bij onze club voegt, is Ferri Meere, een 22-jarige die zowel als centraal verdediger als verdedigend middenvelder kan spelen. Hij heeft zijn voetbalroots bij SVC’08, met een korte periode bij HBS tijdens zijn jeugd. Met hoge verwachtingen van een gezellige clubcultuur gecombineerd met serieuze ambities, is hij vastbesloten om bij te dragen aan het streven van Duindorp SV om te promoveren naar de tweede klasse en samen met de club te groeien.

Colin Plug

De derde aanwinst is Colin Plug, een 20-jarige middenvelder die zijn jeugdjaren bij  Scheveningen heeft doorgebracht en daarna is overgestapt naar SVC’08.

Kenan Pownall

De vierde aanwinst is Kenan Pownall, een bijna 21-jarige linksbenige aanvaller die voornamelijk als rechtsbuiten speelt. Kenan komt over van Scheveningen, waar hij sinds zijn twaalfde heeft gespeeld. Hij is enthousiast over zijn overstap naar Duindorp SV en heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe club.

Nick Keus

Last but not least is Nick Keus, een 23-jarige links- en rechtsbuiten die terugkeert naar Duindorp SV na een jaar afwezigheid bij ODB.

De komst van deze vijf spelers markeert een spannende tijd voor Duindorp SV. De technische staf en alle betrokkenen zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe aanwinsten een mooie rol zullen spelen in de realisatie van onze ambities voor het seizoen 2024-2025 en daarna.

Lees verder