DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 24 januari

Full Speed en RKDEO op trainingskamp

Tijdens de winterstop gingen veel amateurclubs op trainingskamp naar zonniger orden, zoals Spanje en Portugal. Haaglanden Voetbal volgde onder meer de clubs Full Speed (uit Delft) en RKDEO (uit Nootdorp).

In deze afleveringen een impressie van de trainingskampen en gesprekjes met betrokkenen.

Woensdag 25 januari

‘Wedstrijd van de Week’

Wij kozen voor het duel in de derde klasse C tussen DSVP en Oliveo. De clubs uit Pijnacker staan voor de eerste maal tegenover elkaar in competitieverband. Onder meer de beide trainers komen aan het woord en met analist Ben van Dam praten wij ook over dit duel. Van Dam geeft ok zijn voorspellingen voor een zestal duels in de regio komend weekend.

Donderdag 26 januari

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken wij terug op het duel tegen Jong FC Utrecht, maar vooruit vooruit naar de ontmoeting van de ploeg van Dick Advocaat tegen VVV Venlo. Advocaat geeft tijdens de persconferentie tekst en uitleg en ook wordt er mee en speler van ADO Den Haag gesproken.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn die avond ook HIER op deze website te zien.

 

 

Lees verder