Zaterdag 4A: BSC’68 verslaat SJC en nadert Zevenhoven

||

De formatie van trainer Abdullah Sari (foto) had een prima voetbalweekend. Zelf won BSC’68 met 0-2 van SJC. Daarna vernam de club uit Benthuizen dat koploper Zevenhoven niet verder was gekomen dan een gelijkspel bij het sterke SJZ.

In de eerste helft speelde BSC’68 onherkenbaar tegen laagvlieger SJC. Ondanks weinig beleving bij de spelers van BSC’68 werd de eerste helft afgesloten met een 0-1 voorsprong. In de 23e minuut schoot Guido de Peinder een dieptebal van Falco Henzen strak in de verre hoek. Daarna kregen de bezoekers nog twee goede kansen, maar konden die niet verzilveren.

Speldenprikjes

In de tweede helft begon BSC’68 beter dan voor de thee, maar kwam niet echt meer in haar spel. Met nog een kwartier te spelen kwam een bal van links bij Roel van der Valk aan. Van der Valk maakte eerst een actie en speelde daarna Kaan Sari aan, die de bal in de touwen schoot. BSC’68 deelde nog wat speldenprikjes uit en ook SJC kreeg nog een goede kans. De stand bleef 0-2.