Zaterdag 3B/3D: Forse overwinningen voor Duindorp SV en Laakkwartier

Duindorp SV was op Houtrust meer dan een maatje te groot voor Zuid West DH en haalde zelfs de dubbele cijfers. Laakkwartier kende ook weinig genade met hekkensluiter sv Madestein. MVV’27 troefde Schipluiden af en VDL verloor het belangrijke duel met Deltasport.

Tekst: Roland van der Linden       |     Foto’s: MFH-Design

3e klasse B

sv Madestein – Laakkwartier

Het reeds gedegradeerde sv Madestein kon geen vuist maken tegen Laakkwartier. De bezoekers kwamen door een zuivere hattrick van Karam Boukhari op een 0-3 voorsprong. De tweede treffer kwam voort uit een strafschop. Jack Uzgu bracht de 0-4 op het scorebord, waarna in de 35e minuut het duel tijdelijk werd stilgelegd vanwege aanhoudend praten van de kant van sv Madestein. Na de hervatting kwam in de stand geen verandering meer voor de rust. In de tweede helft voegde Laakkwartier via Chris Offerman, Timon Nunez en Hamza Boukhari nog drie treffers toe aan haar totaal toe: 0-7.

Duindorp SV – Zuid West DH

Ook Zuid West DH speelt komend seizoen in de vierde klasse na een enorme nederlaag tegen Duindorp SV. In de zeventiende minuut opende Francesco Fens de score. De doelpunten vielen daarna als rijpe appels van de boom. Een benutte strafschop van Jamie van de Oever betekende de 2-0 en daarna volgden nog voor de rust treffers van Francesco Fens (2x), Clay Hoekstra en Benito Bodmann: 6-0. Ook in de tweede helft zette Duindorp SV goed door. Fens kon nog drie keer het doel binden en ook Michel van Baaren was trefzeker. Na de 65e minuut werd er niet meer gescoord, waardoor de teller bleef steken op 10-0.

Schipluiden – MVV’27

In de eerste helft waren er weinig hoogtepunten te noteren. Schipluiden kreeg een strafschop en Chris van Beurden faalde niet vanaf elf meter: 1-0. Na de doelwisseling stelde Laurens van Rooijen Wijnand van der Schee in staat om de gelijkmaker aan te tekenen: 1-1. Dennis Luter zorgde daarna voor een 1-2 voorsprong voor de club uit Maasland. Een rode kaart voor Van Rooijen bracht MVV’27 niet meer in gevaar en de 1-2 werd ook de eindstand.

3e klasse D

VDL – Deltasport

VDL deed zichzelf geen plezier met een nederlaag tegen medelaagvlieger Deltasport. De bezoekers uit Vlaardingen wonnen het duel met 0-3, waardoor de kansen op handhaving van VDL verder slonken.