DHC stelt Dennis Young aan als Technisch Manager

Voor aankomend seizoen heeft DHC in Dennis Young (foto) een nieuwe technisch manager gevonden. Young tekent een contract tot medio 2025 en zal zich voornamelijk richten op een nieuw beleidsplan voor korte en lange termijn, het opzetten van een nieuwe technische commissie en samen met Peter Looijesteijn (adviseur) een representatieve selectie samenstellen.

Young heeft naast hoofdtrainer in verschillende functies bij onder meer Quick, Te Werve, HVV Hercules, ODB, sv Madestein en RVC Celeritas successen geboekt.

Young: ,,Na heel wat jaren op het veld te hebben gestaan als hoofdtrainer was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Suzanne en Ronald Lems ken ik nog van mijn tijd bij sv Madestein. Toen mijn zoon een aantal maanden geleden bij DHC kon voetballen kwam ik in contact met John van Zweden. Sindsdien is het snel gegaan en werd ik enthousiast van de gesprekken die ik met diverse mensen op de club heb gevoerd.”

Netwerk

,,In het verleden heb ik met mijn netwerk en voetbalvrienden bij verschillende voetbalclubs nieuw leven kunnen inblazen”, gaat Young verder. ,,Het wordt voor iedereen nog een flinke klus, maar ik ben ervan overtuigd dat dat hier weer gaat lukken. DHC zal binnen een aantal jaar naast het kwalitatieve technische vlak ook weer herkenbaar zijn als die gezellige gezonde voetbalvereniging uit Delft. Op dit moment ben ik nog werkzaam als hoofdtrainer bij RVC Celeritas en in de race voor nacompetitie. We gaan er alles aan doen om dit de komende wedstrijden te bewerkstelligen.”

Lees verder