DHC hengelt voor volgend seizoen weer twee nieuwe spelers binnen

DHC kan wederom melden, dat het twee nieuwe spelers aan de selectie voor volgend seizoen heeft toegevoegd. Joey Klijn en Dylan Durban maken de overstap van RVC Celeritas naar de Brasserskade.

Joey Klijn (foto boven) heeft zijn ja-woord aan DHC gegeven voor aankomend seizoen. ,,De behendige linksbenige Klijn is een dreiging op de linkerflank en heeft een sterke persoonlijkheid. Hij past precies binnen onze visie”, aldus technisch manager Dennis Young, die in Joey Klijn een absolute versterking ziet voor DHC. Joey Klijn zelf: ,,Na een aantal seizoenen lager te hebben gespeeld met veel plezier ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. In DHC heb ik veel vertrouwen en heb er veel zin in.”

Dylan Durban

De volgende nieuweling is de 26-jarige centrale verdediger Dylan Durban (foto hierboven). Dennis Young ziet ook deze aanvaller graag naar Delft komen. Durban: ,,Ik ben trots dat ik aankomend seizoen voor DHC mag uitkomen. De visie, het niveau, eigenlijk het gehele plaatje is voor mij compleet. Ik kijk uit naar komend seizoen.”

Lees verder