O23 3D/3E: Titel voor sv Den Hoorn, winst voor FC ‘s-Gravenzande

In 3D hield RKDEO kampioen Jodan Boys op een gelijkspel. sv Den Hoorn stelde haar titel veilig na een overwinning op TAC’90. Graaf Willem II VAC was een maatje te groot voor Wilhelmus en FC ’s-Gravenzande troefde Wilhelmus af. RKDEO versloeg Zuid West DH.

3e divisie D

RKDEO O23 – Jodan Boys O23

In Nootdorp bleven de toeschouwers van het duel tussen RKDEO en Jodan Boys verstoken van doelpunten. RKDEO dat uit de najaarscompetitie gepromoveerd was, heeft zich eenvoudig gehandhaafd in de derde divisie.

3e divisie E

Zuid West DH O23 – RKDEO O23-2

Voor RKDEO 2 dat ook de stap omhoog had gemaakt was het doek al gevallen. In het duel met mede degradant Zuid West DH werd wel de winst gepakt. De reserves van RKDEO vertrokken uit Den Haag met een 0-3 zege op zak.

Den Hoorn O23 – TAC’90 O23

Met een 3-0 zege op TAC’90 behaalde sv Den Hoorn O23 het kampioenschap en veroverde haar plek in de tweede divisie weer terug. Met nog één duel te spelen werd de ploeg van trainer Nick van den Bos onbereikbaar voor achtervolger Graaf Willem II VAC.

HVV O23 – Graaf Willem II VAC O23

Binnen vijf minuten voltooide Rachid Haynes een hattrick tegen HVV. De vertrekkende aanvaller nam Graaf Willem II VAC op sleeptouw met ook nog twee assissts. Graaf Willem II VAC was heer en meester en won het duel met 1-6. Voor de ploeg van trainer Arjan Kortleven scoorden ook nog Casper van Duijn (2x) en Sander van der Zijp.

Wilhelmus O23 – FC ’s-Gravenzande O23

In Voorburg waren beide teams om verschillende redenen niet tevreden over het optreden van Bidjai Bhagwanie. Niet toegekende doelpunten, een rode kaart en gegeven strafschoppen werden steeds door één van de teams in twijfel getrokken. Wilhelmus ging de rust in met een 2-1 voorsprong door treffers van Tygo Roeleven en Tim Gerla, maar kwam ook vlak voor rust met tien man te staan na een rode kaart. Namens de Westlanders, die ook een treffer afgekeurd zagen worden, scoorde Jouke Kok. Na de thee scoorde Tim de Koning uit een strafschop de 2-2. Twee minuten later miste Wilhelmus vanaf elf meter en was het uiteindelijk Sil van Ooijen die FC ’s-Gravenzande toch nog naar de winst schoot: 2-3. Vlak daarvoor had Sem van Mierlo zijn tweede gele kaart gekregen en stonden beide teams nog met tien man op het veld.