Donny van Oijen speelt komend seizoen voor zaterdagtak van Westlandia

Donny van Oijen (foto) komt volgend seizoen de zaterdagselectie van Westlandia versterken. De voormalig speler van Forum Sport, Concordia, Katwijk, Rijnsburgse Boys en Full Speed ‘tekent’ voor minimaal een jaar op De Hoge Bomen.

Het seizoen van Westlandia zaterdag zit er zo goed als op. Zowel zaterdag 1 als 2 presteerden conform of boven de doelstelling. Door de promotieregeling van de voetbalbond mag het eerste zaterdagteam niet promoveren. Hierdoor was een plaats bij de eerste acht en dus directe handhaving de doelstelling. Die doelstelling was al ruim voor het einde van het seizoen behaald, waarna een deel van de focus op het tweede zaterdagteam werd gericht.

Afvallers

Trainer Theo Verbeek ziet voor zijn selectie van komend seizoen uit de eigen jeugd overkomen Rens Grootscholten en Tim Engel. Daar staat tegenover, dat de volgende spelers stoppen of in een lager team gaan spelen: Sven Enthoven, Yordi van Beek, Peter Hoogerwerf, Yannick Reinders, Damon Duivenvoorde en Brad Luijkx. Naar elders vertrekken Tim Janssen (Vitesse Delft), Timo Ruis en Bram Stikkelman (sv Honselersdijk) en Joey van Zwam (Vredenburch).

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder