Lauren Glotzbach tekent bij ADO-vrouwen eerste contract

Lauren Glotzbach (foto) heeft in het bijzijn van haar familie, haar eerste contract in het Bingoal Stadion getekend. De 19-jarige speelster komt over van het Beloftenelftal en heeft de gehele jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen doorlopen. De verbintenis van Glotzbach loopt tot medio 2025.

,,Na Van den Ende en Viehoff stroomt ook Glotzbach door.”, vertelt Annabel Toorenburg vol trots. ,,Een compliment naar onze jeugdopleiding. Wederom krijgt een speelster de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal.”

“Zij heeft een mooie ontwikkeling bij de Beloften doorgemaakt, aan haar de taak om hard te blijven werken om haar eerste minuten in de Eredivisie te mogen maken. Ik heb het volste vertrouwen erin dat dat onder leiding van Scholte en Vos wel goed moet komen

Lauren Glotzbach: ,,Ik kijk erg uit naar de aankomende twee seizoenen. Als klein meisje deed ik al mee aan de ADO Den Haag Vrouwen-clinics en nu heb ik mijn eerste contract getekend. Supergaaf! Ik hoop een leuke en leerzame periode in te gaan met dit mooie team!”

Lees verder