Warming-up Derde Divisie: Jonathan Jonk (TOGB) wil harde werken nu omzetten in resultaat

TOGB reist komend weekeinde naar het Brabantse Gemert, waar het team van trainer Jonathan Jonk (foto), op zondag, in wedstrijdronde twee vv Gemert treft. De gastheren wonnen afgelopen weekend op bezoek in Tiel van titelkandidaat TEC. TOGB stapte met een 0-1 nederlaag van het eigen hoofdveld na het treffen met OJC Rosmalen.

Tekst: Ron Fruining

Bij Gemert staat de nu al legendarische oefenmeester Reinald Boeren voor het zwart-witte keurkorps. De in Roosendaal woonachtige Boeren verlengde afgelopen december zijn contract en is voor het zesde achtereenvolgende jaar de langst zittende eindverantwoordelijke. Bij Gemert waren er in de transferperiode dertien mutaties. Vijf spelers versterkten de selectie van Boeren, terwijl er acht vertrokken. Boeren heeft zijn ploeg tot een hecht team weten te smeden, waarin een mix van ex-profs en ervaren spelers uit het amateurvoetbal, actief zijn. Opvallende naam is Yentl Meyssen. De 26-jarige middenvelder, die ook centraal in de verdediging inzetbaar is, speelde eerder voor clubs in Nederland, België en Spanje en laat nu zijn voeten spreken in Gemert.

Resultaat

Reinald Boeren zal het duel met TOGB graag winnen om zo de prima start een vervolg te geven. Zijn collega Jonathan Jonk ziet zijn selectie iedere training hard werken en per wedstrijd groeien. Nu is het zaak om de groei en het harde werken om te zetten in een resultaat. Gezien de valse start die TOGB noteerde in het openingsduel en de onverdiende nederlaag in de beker zijn de spelers zeer gemotiveerd. De oefenmeester van TOGB heeft de tegenstander goed bestudeerd en weet hoe zijn team komende zondag om twee uur aan het duel zal gaan beginnen. Op sportpark Molenbroek staat de wedstrijd onder leiding van arbiter Kuiper, die als assistent-scheidsrechters Koster en Metsemakers aan zijn zijde heeft.

Lees verder