Delegatie ADO-supporters praat in spoedoverleg met clubleiding

Het Haags Supporters Collectief eiste woensdag dat de directie, de Raad van Commissarissen en de aan de club gelieerde Stichting Toekomst ADO met per direct zouden opstappen. Donderdag vond er een spoedoverleg plaats tussen een delegatie van de supporters en de clubleiding.

Het is een stevige confrontatie geworden (waarbij ook aanwezig waren vertegenwoordigers van STA en HFC ADO Den Haag), waarin de supporters hun meningen niet onder stoelen of banken schoven. De supporters verwijten de clubleiding (directie, RvC, bestuur) dat het zover is gekomen met ADO Den Haag, dat nu ook al zes punten in mindering dreigen. Die punten zijn al afgenomen, maar het wachten is op een uitspraak van de Commissie van Beroep, die over twee weken wordt verwacht.

De supporters vrezen een faillissement en dat medio oktober zelfs de proflicentie op de tocht komt te staan. Zij kregen te horen dat de overname van de club in een eindfase zit. Directie en RvC blijven dus nog op hun post. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder