ADO Den Haag geeft nadere informatie over verkoop seizoenkaarten

ADO Den Haag heeft nieuws voor haar vaste supporters. Het seizoen 2020-2021 was voor ADO Den Haag in meerdere opzichten teleurstellend. Niet in de laatste plaats omdat de club de wedstrijden niet samen met haar supporters kon beleven in het Cars Jeans Stadion. En dat terwijl de sfeer en support de afgelopen jaren juist zo goed waren.

Op deze onvoorwaardelijke steun hoopt de club ook komend seizoen – weliswaar in de Keuken Kampioen Divisie – weer te kunnen rekenen. Achter de schermen werkt de club vanuit een moeilijke situatie hard aan een passend aanbod voor haar trouwe achterban. Vanaf vrijdag 25 juni zal het mogelijk zijn om een nieuwe Seizoenkaart aan te schaffen of een bestaande Seizoenkaart te verlengen.

Verlengen

ADO Den Haag wil Seizoenkaarthouders er graag nogmaals op wijzen dat de automatische verlenging van de Seizoenkaart dit jaar komt te vervallen. Het verlengen van de Seizoenkaart is straks heel eenvoudig. Vanaf vrijdag 25 juni kan men in de ‘Mijn ADO Den Haag’-omgeving met één klik op de knop zijn of haar Seizoenkaart verlengen. ADO Den Haag zal haar Seizoenkaarthouders hierover persoonlijk informeren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder