Concordia klaar met selectie voor volgend seizoen

Nu de overschrijvingsdatum is verlopen kan ook Concordia de balans opmaken hoe de selectie er komend seizoen uit zal gaan zien. Er zijn ook bij Corcordia, volgend seizoen spelend in de zaterdag tweede klasse, vertrekkers en nieuwkomers.

Spelers die vertrekken zijn de keepers Sven Bekking (Die Haghe) en Stan van der Gaag (sv Den Hoorn), Noah Keus (SEP), Santosh Bhola (Toofan), Nick Krijnen, Max Schilperoort, Olmo van der Mast, Kai van de Voorde, Sjoerd Post en Hugo van Nieuwkerk (gestopt). En degenen die lid blijven, maar in een ander elftal bij Concordia gaan spelen zijn Kay van Halderen, Remco de Ruiter en Bas Schoorl (zondag 3) en David Migo (zaterdag 3).

Nieuw

Nieuwe spelers in de selectie vanuit eigen gelederen zijn Max Benninga (zaterdag O23), Julian Stolk, Jesper van der Meulen en Moos van Uffelen (JO19). Spelers die terugkeren bij Concordia zijn keeper Poya Maleki Seifar (Spartaan‘20), Ahmed Ahmead (Semper Altius), Melvin Kaptein (DHL), Brad van Buuren (sv Den Hoorn), Olve Lind van Wijngaarden en keeper Steven Klijn (beiden zonder club). Nieuw bij Concordia zijn: Lennart van Kruijl (DHC), Dennis Gelpke (sv Den Hoorn) en Noël Geurts (sv Den Hoorn).

Het begeleidingsteam en de trainersstaf – onder leiding van Wesley Zandstra (foto) – blijft vrijwel hetzelfde.  De enige wijziging is de nieuwe keeperstrainer Jeffrey Vonk, in plaats van Marcel Braggaar. Zowel Concordia 1 als 2 gaat komend seizoen spelen in de tweede klasse van de zaterdagcompetitie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder