Voetbalschool NIRO Legacy maakt overstap naar sv Den Hoorn

In het seizoen 2021-2022 start de samenwerking tussen voetbalschool Niro Legacy en sv Den Hoorn. Trainers Robbie Notenboom en Kevin den Os trainen in het nieuwe seizoen op de groene Hoornse velden.

Een club die perfect past bij het idee van NIRO Legacy: voetbal is leuk, maar het geeft een kick om nóg beter te worden. ,,En in de nieuwe samenwerking met sv Den Hoorn gaan er echt mooie dingen gebeuren”, zegt Kevin den Os energiek.

Startpunt

In het begin van 2020 was het sportpark van DHC een logisch startpunt voor de gloednieuwe voetbalschool van Robbie Notenboom en Kevin den Os. Beiden zijn oud-speler van de groen-zwarten. En beiden hebben meer dan honderd wedstrijden gespeeld in het eerste. En net zoals dat soms gebeurt wanneer je een speler bent, worden zij aangetrokken door de kracht van sv Den Hoorn. Een club, een grote vereniging, die in de breedte top faciliteiten levert en een innovatief karakter heeft. Perfect passend bij de ideeën van NIRO Legacy.

Samenwerking

Beide partijen zien in elkaar een juiste partner. Daar gestalte aan geven, dat is twee. Mede dankzij de goede gesprekken tussen Notenboom en Den Os en Hoofd Jeugd Opleiding Edger Kuntz van sv Den Hoorn, staat alles keurig netjes op papier. De tijd om te knallen komt eraan.

Jeugdleden van sv Den Hoorn mogen stagelopen bij NIRO. Maar ook organiseert Niro Legacy eens per jaar een ‘Gambia week’. ,,Niro heeft ook een voetbalschool in Gambia. Om ze daar te voorzien van goed materiaal voetballen we voor het goede doel en halen we zo voetbalschoenen en schoolspullen op”, vertelt Rob Nooteboom bevlogen.

(Op de foto: vlnr Kevin den Os, sv Den Hoorn-voorzitter Frank van Mil en Rob Nootenboom)

© Haaglanden Voetbal

Lees verder