Donny van Oijen speelt volgend seizoen voor Wippolder

Met de komst van Donny van Oijen (foto) heeft Wippolder de gewenste ervaring en kwaliteit binnen in de voorhoede. De in Leiden woonachtige van Oijen vervolgt zijn voetbalcarrière op de Pauwmolen en gaf in gesprekken met trainer Mark Moen aan enorm veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging.

De 33 jarige aanvaller speelde in het verleden bij een aantal regioclubs en liet daarna jarenlang zien in de top van het amateurvoetbal te schitteren bij clubs als Katwijk en Rijnsburgse boys. Het huidige seizoen speelt de creatieve buitenspeler nog bij Westlandia, waarna hij na de zomer zal aansluiten in Delft.

Vertrouwen

Van Oijen: ,,Wippolder doet het de laatste jaren uitstekend en draait bovenin mee in een aantrekkelijke zaterdag eerste klasse. Ook kom ik een aantal bekende gezichten tegen en heb ik vertrouwen in de spelersgroep die er staat bij deze gezellige club.”

Ervaring

Trainer Mark Moen: ,,Naast de komst van Donny van Oijen zal er spoedig nog een ervaren speler worden toegevoegd aan de selectie. Met deze ervaring, de kwaliteit in de huidige spelersgroep en de doorstroming van jonge gretige talenten uit de eigen opleiding lijkt de groep zo goed als klaar voor het nieuwe seizoen.”

Lees verder