Forum Sport lijft nieuwe doelman Petter van Pruijssen in

De selectie van Forum Sport wordt het volgend seizoen uitgebreid met de komst van doelman Petter van Pruijssen (foto). Van Pruijssen (23) komt over van RKAVV, waar hij al vanaf zijn vierde jaar lid is. Hij was twee jaar speler van Excelsior (E2 en D2) en keerde daarna terug naar het vertrouwde RKAVV.

Petter van Pruijssen heeft alle jeugdselecties op de Kastelenring doorlopen en behoort nu alweer vijf jaar tot de seniorenselectie van RKAVV onder leiding van Maurizio Cecucci. Hij was ook vier wedstrijd actief in de hoofdmacht.

Clubman

Hij is een echte clubman in hart en nieren en behoort tot de bij RKAVV niet onbekende familie Van Pruijssen. Het was voor hem dus best een moeilijke beslissing om van club te veranderen. Hij zegt daar zelf over: ,,De keuze om naar Forum Sport te gaan was moeilijk, maar motiveert me enorm om zo goed mogelijk mijn best te doen en zoveel mogelijk te bereiken. Voor de club en ook voor mezelf. Ik kijk mega uit naar deze nieuwe uitdaging met de spelersgroep en de staf die mij heel positief hebben verrast. Ik hoop dat we met z’n allen zoveel mogelijk doelen kunnen bereiken.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder