Zondag 2C: Te Werve moet op eigen veld meerdere erkennen in DoCoS

In Rijswijk stond er weinig meer op het spel voor Te Werve en DoCoS. De mannen van trainer Huib van Oostrom Soede moeten zich via de nacompetitie handhaven. DoCoS kan rekenen op een plaats in de middenmoot.

Te Werve kreeg de eerste grote kans in het duel, maar de inzet van Shwendel Cijntje (foto) eindigde op de paal in de elfde minuut. Tien minuten later kwam Te Werve weer in scoringspositie, maar kopte Sofyan el Massoudi de bal net naast. Halverwege de eerste helft kwam DoCoS bijna op voorsprong na een foute terugspeelbal van de Rijswijkers.

Paal

In de slotfase zag DoCoS-speler Martin Guijt de bal net naast het doel gaan. De laatste twee kansen waren voor Te Werve.  Oussama Leghmouchi kopte net naast en El Massoudi schoot de bal op de paal waardoor de rust werd bereikt met de brilstand op het bord.

Bovenhoek

Drie minuten na de hervatting kwam DoCoS op een 0-1 voorsprong. Mark de Vries haalde hard uit en zag de bal in de bovenhoek belanden: 0-1. Een paar minuten later was het weer raak. Een bal van Mitchel Klein ging nog in de muur, maar kort daarna tekende Martin Guijt voor de 0-2. In de 69e minuut was het duel gespeeld na een treffer van Mark de Vink: 0-3.

Slotfase

Te Werve kreeg in de slotfase nog een kans via Oualid Hammich, maar de bal miste opnieuw de juiste richting. Chris van Empel was beter op schot en bracht de 0-4 op het scorebord. De Rijswijkers bleven kansen missen. In de slotminuut schoot invaller Aymane Achnak op de lat en vlak daarna werd afgefloten.