Nacompetitie zondag 2e/3e klasse: Voorschoten’97 verliest finaleduel

In tegenstelling tot de zaterdagtak heeft Voorschoten’97-zondag de eerste ronde en tevens finaleronde van de nacompetitie niet winnend kunnen afsluiten. Op het terrein van VOC in Rotterdam verloren de groen-gelen met 1-0 van Oosterhout, dat hierdoor promoveerde naar de tweede klasse.

Tekst: Hans Kulk

Terwijl de spelers van de zaterdagafdeling van Voorschoten’97 na de winst op DTS Ede nog even door moeten om te kunnen promoveren, hoefde de zondagafdeling van de groen-gelen slechts één wedstrijd te winnen om feest te kunnen vieren. Alles had natuurlijk te maken met de sterk uitgedunde zondagploegen in de derde klasse.

Sfeer

Helaas kende het promotieduel met het Brabantse Oosterhout voor Denis Luhulima (foto) en consorten geen ‘happy end’. Op het terrein van VOC in Rotterdam gingen de groen-gelen met 1-0 onderuit. Vorige week zei de trainer van de Voorschotenaren al dat de sfeer binnen de groep allesbepalend is, wel of niet promoveren zou daar niets aan veranderen. Dus ondanks een negatief resultaat een positieve noot van de zondagselectie van Voorschoten’97, dat het volgend seizoen ‘gewoon’ weer in de derde klasse gaat proberen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder