Vredenburch weet zich te versterken voor komend seizoen

|

In het amateurvoetbal is 15 juni altijd een populaire en interessante datum. Dat is namelijk de uiterste overschrijvingsdatum van de KNVB om van club te veranderen. De zoektocht naar versterking en de gesprekken die daarbij komen kijken, zijn vaak al eerder gestart. Maar toch zie je in de laatste weken altijd een behoorlijke spelerscarrousel ontstaan.

Vredenburch heeft een prima seizoen gedraaid. Tijdens de vorige twee seizoenen gooide Corona nog roet in het eten bij de Rijswijkers. Maar in het huidige seizoen schopte de jonge selectie het tot de halve finale van de nacompetitie. En dat smaakt naar meer.

De nieuwe Hoofdtrainer Remco Torken zag de selectie versterkt worden met de volgende spelers: Bas Visser (PGS Vogel), Brain Esmeier, Jordy Grundeken, Enner Nikocevi (allen sv Nootdorp), Tom Casper (VUC), Timo Siebelink (Laakkwartier), Oussama Laghmouchi (Te Werve) en Kevin van Leeuwen (Scheveningen).

Verder hebben besloten om weer te gaan voetballen: Miquel Deekman, Gijs van Naerssen, Quincy Mac-Intosch, Timothy Schoenmakers en Donny van den Vorstenbosch.

Kop foto v.l.n.r: Tom Casper, Bas Visser en Kevin van Leeuwen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder