Warming-up nacompetitie zondag Hfd.klasse/1e klasse: TAC’90 moet winnen!

Het Brabantse Nemelaer en TAC’90 binden zondag met elkaar de strijd aan met als inzet een plek in de finale om een ticket in de Hoofdklasse voor volgend seizoen. De verliezer is uitgeschakeld en zal komende jaargang in de eerste klasse moeten spelen.

Tekst: Ton Beije

Bij Nemelaer kijkt men reikhalzend uit naar het nacompetitietreffen met TAC’90, dat zondag op bezoek is op De Walzaad. Zoals het een echte dorpsclub betaamt, wordt bij Nemelaer zondag flink uitgepakt. ‘De mannen uit Den Haag zijn heel wat Haagse kwartiertjes gewend, maar hebben natuurlijk nog nooit gehoord van het Haarens Happy Hour’, luidt een verspreidde oproep van supporters. Met een heuse pre-party in de kantine, die al om 12.30 uur begint, kan het publiek de sfeer er alvast in brengen.

Afscheid

TAC’90-trainer Mario Koswal (foto) hoopt nog steeds afscheid te nemen van een Hoofdklasser. Hij bracht de ploeg van de tweede naar die Hoofdklasse en het is hem er alles aan gelegen ook op dat niveau afscheid te nemen, alvorens hij volgend seizoen aan een nieuwe klus gaat beginnen bij Foreholte.

De winnaar speelt in de finale op neutraal terrein tegen Longa’30 of eersteklasser SC Bemmel. In Haaren gaat de bal rollen om 14.30 uur.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder