FC Skillz strikt Jaël Marica van FC Dordrecht voor komend seizoen

FC Skillz presenteert daags na de overschrijvingsdatum de 19-jarige Jaël Marica (foto) voor het nieuwe seizoen. De talentvolle verdediger is afkomstig van FC Dordrecht, waar hij de afgelopen vijf seizoenen heeft gespeeld.

Jaël Marica staat bekend als een zeer talentvolle linkervleugelverdediger, die geroemd wordt om zijn snelheid in combinatie met zijn creativiteit en drive naar voren. Voor zijn tijd bij FC Dordrecht kwam hij doorgaans uit voor clubs zoals Haaglandia, Almere City, ADO Den Haag en het Delftse DHC.

Overtuigen

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: ,,De afgelopen maanden hebben onze externe scouting en ikzelf Jaël meermaals bekeken en we raakten erg gecharmeerd van zijn spel. Toevalligerwijs hebben wij met ons eerste elftal ook nog geoefend tegen FC Dordrecht O21, waar ook Jaël er toen uitsprong. We zijn daarom ook verheugd over het feit, dat we hem hebben kunnen overtuigen van onze plannen met FC Skillz, gezien het feit dat hij van een BVO afkomstig is. Jaël heeft een mooie leeftijd voor de toekomst van FC Skillz en we kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder