Bart Bakker treedt toe tot bestuur ‘Laakkwartier in de Maatschappij’

Het bestuur van de stichting ‘Laakkwartier in de Maatschappij’ heeft door de toetreding van Bart Bakker versterking gekregen. De journalist en auteur van het boek ‘Laakkwartier een leven lang’ zal de portefeuille Communicatie voor zijn rekening nemen.

,,Een aansprekende uitdaging”, reageert Bakker. ,,De stichting is nauw verbonden aan de Haagse wijk en voetbalvereniging Laakkwartier. Ik werk er graag aan mee om de activiteiten, de bestuursleden, relaties en sponsoren op een positieve wijze zichtbaar te maken. Zij verdienen dit, want de stichting doet geweldig werk waar ik veel respect voor heb.”

Samenwerking

,,We zijn blij met de komst van Bart Bakker én de uitbreiding van het bestuur”, zegt voorzitter Jan Willem Wigt. ,,Hij is een ervaren media- en communicatiespecialist die mede door zijn boek, de vereniging en de wijk Laakkwartier goed heeft leren kennen. We kijken uit naar de samenwerking.”

Bij de foto: Voorzitter Jan Willem Wigt (midden), bestuurslid Rolf Veringmeier (links) en Bart Bakker (rechts) tijdens een overleg.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder