Ook Mike Lunenburg keert terug bij sv Loosduinen

Naast doelman Pieter Blanken kiest ook Mike Lunenburg (foto) voor een terugkeer naar sportpark Madestein. De linksbenige verdediger komt over van sv Houtwijk en sluit per direct aan bij de selectie van trainer Peter Barendse bij sv Loosduinen.

De tweeëntwintigjarige Lunenburg speelde vanaf de jongste jeugd voor de blauwwitten. ,,Ik speelde vanaf de F-jes voor sv Loosduinen. Dat wordt tegenwoordig JO8 genoemd. Na een aantal jaren in het eerste te hebben gespeeld, koos ik ervoor om eens buiten Loosduinen te kijken en vertrok ik naar sv Houtwijk. Het lukte echter niet om de bal naar een oranje kleur te spelen. Ik kijk er daarom naar uit om weer het blauwwitte tenue aan te mogen doen en op Madestein thuis te komen, want sv Loosduinen is toch wel mijn club.”

Schakel

Assistent-trainer Peter Baptiste is verheugd met de terugkeer van Mike Lunenburg. ,,Mike had tijdens ons kampioensjaar in 2019 een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en vorig jaar was hij ook een belangrijke schakel. Hij koos er helaas voor om zijn carrière elders voort te zetten. Daarom zijn Peter Barendse en ik enorm blij dat hij volgend seizoen weer bij ons aansluit.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder