Bij DUNO begint nieuwe trainer Kenneth Lamens nu al met zijn werkzaamheden

Sneller dan gedacht is de DUNO-selectie aan de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 begonnen. Vanaf nu staat de nieuwe trainer Kenneth Lamens (foto) voor de spelersgroep. Hij pakt de training en begeleiding op van het eerste en tweede elftal.

Ook bij DUNO hoopt men, dat er het komende seizoen coronavrij gespeeld kan worden. Op de eigen site geeft bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder en toelichting waarom Kenneth Lamens nu al bij de club aan de slag is gegaan. ,,Nadat de KNVB de beslissing had genomen de reguliere competities niet uit te spelen, is de focus – bij clubs die van trainers wisselen – naar het komend seizoen verlegd. PGS/Vogel heeft besloten haar nieuwe trainer (Vita Lorente) vervroegd voor de groep te zetten. Patrick Demmers (de huidige DUNO-trainer) heeft al zijn aandacht nodig om de zaterdagtak en selectie van ODB op te tuigen. De laatste twee ontwikkelingen gaven ons de mogelijkheid om eerder dan gepland met Kenneth te gaan samenwerken.”

Dankwoord

Patrick Demmers dus al ‘vertrokken’ bij DUNO en dat vraagt om een dankwoord. Stephan Mudler daarover: ,,Zeker! Patrick is in verschillende periodes in meerdere rollen bij DUNO succesvol geweest. Altijd gesteund door zijn vrouw Hanny en de rest van de familie. Uit elkaar gaan, na zo lang aan een club verbonden te zijn geweest, is dan ook niet makkelijk. Patrick is een fijn persoon in de omgang die 24 uur met voetbal bezig is. Ik verwacht dat hij bij ODB, geholpen door zijn achterban, ook iets moois kan neerzetten. Voordeel is dat zowel RAS als DUNO er in de toekomst mogelijk een mooie derby bij hebben. Dat laatste is goed voor het regionale voetbal. Ik wens hem en de spelers die hem volgen heel veel succes.”

Kwaliteiten

De jonge spelersgroep van DUNO krijgt nu volgens Mulder langer dan in een reguliere voorbereiding de kans haar kwaliteiten te laten zien. ,,Daarnaast hebben Kenneth en zijn staf  langer de tijd hun voetbalvisie op de groep over te brengen. Nieuwe voetballers die mee willen en enthousiast worden van ons plan zijn natuurlijk welkom, maar we hebben een fantastische groep staan.”

Over de technische staf voor het komende seizoen zegt Mulder: ,,Alle leden van de technische staf en DUNO hebben de intentie uitgesproken met elkaar door te gaan. De komende weken zullen we dit in gesprekken formaliseren.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder