VUC slaat dubbelslag en stelt trainer VUC 2 en duo VUC O23 aan

Ondanks de Corona-pandemie wordt er bij VUC hard achter de schermen gewerkt om de ambities voor seizoen 2021-2022 te kunnen realiseren.

Mario de Boer (foto) is voor komend seizoen aangesteld als hoofdtrainer van VUC 2 en heeft als verzoek meegekregen om mee te doen om de bovenste plaatsen in de reserve eerste klasse, met als eventuele kers op de taart een promotie naar de reserve hoofdklasse. De oud-topamateurvoetballer (o.a. VCS en HMSH) heeft een prima staat van dienst in het trainersvak (bij onder meer VCS 1 en Wilhelmus 2) en wordt door het bestuur van VUC gezien als de ideale trainer om deze wens te realiseren.

Kielzog

In het kielzog van Mario de Boer komt ook Mohammed Akkouh over naar VUC als teammanager van VUC 2. Hiermee is de technische staf van de VUC-selectie voor het komende seizoen compleet. Na het completeren van de technische staf van de VUC-selectie heeft het bestuur direct doorgepakt en ook een geheel nieuwe technische staf voor de nieuwe spelersgroep voor VUC O23-1 en VUC O23-2 aangesteld. De huidige trainer van VUC O15, Benny Berkhuijsen, krijgt samen met André Knol (international van Sint Maarten) de verantwoordelijkheid over de VUC O23-teams. Zij zullen in nauw overleg met Mario de Boer de ontwikkeling van de O23-spelers in gaten houden.

Bestuurslid voetbalzaken Taco de Graaf is van mening dat voor komend seizoen de juiste trainers op de juiste plaatsen staan en ziet het seizoen 2021-2022 dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder