DEZE WEEK: Haaglanden Voetbal TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 8 november

Oude Glorie aan tafel

Dit keer met Ton Boevink.

Ton Boevink, een begrip bij ODB. Was ooit actief als speler bij het toenmalige sv DHB en VVP. Was trainer bij clubs als sv DHB, BMT, VVP, ODB, Quick Steps, RAVA, RKSVM, WIK en DHC (tweede elftal). Diende ODB ook als bestuurslid en is nog steeds adviseur bij de club aan de Albardastraat.

Woensdag 9 november

Wedstrijd van de Week

Deze week extra aandacht voor de derby in de zaterdag vierde klasse tussen GDA en sv Erasmus. Sv Erasmus won zaterdag ruim van HPSV en GDA speelde met de hakken over de sloot gelijk bij ODB.  Aan het woord komen de trainers Robin den Dulk (GDA) en Patrick Vink (sv Erasmus). Wij bespreken het duel ook met onze analist Ben van Dam, die tevens de voorspelling doet van een zestal amateurduels uit de regio.

Donderdag 10 november

Studio ADO

Een terugblik op het duel tegen VVV Venlo, maar vooral vooruitkijken naar de ontmoeting van komende vrijdag, uit tegen Telstar. Het is duidelijk, ADO Den Haag snakt naar een overwinning. Interviews vanaf het trainingscomplex in Rijswijk.

 

Lees verder