Warming-up zondag 3A: DHL aast op goed resultaat tegen Kethel-Spaland

Achter koploper Kethel-Spaland is het dringen in de strijd om de tweede plaats. Regiovertegenwoordigers Stompwijk’92, ODB, DHL, Voorschoten’97, sv Madestein en SVH zijn nog volop in de race voor die positie.

Tekst: Roland van der Linden

Stompwijk’92 komt dit weekend niet in actie en kan om zich heen kijken welke concurrenten punten verspelen. Dit zal zeker gebeuren om de veel van de topclubs elkaar treffen in onderlinge duels.

Van de kanshebbers heeft DHL de meest aansprekende tegenstander. De Delftse club van trainer Tayyab Chaudhry (foto) mag proberen om lijstaanvoerder Kethel-Spaland aan de zegekar te binden. ODB ontvangt aan de Albardastraat SVH dat een wisselvallig seizoen speelt.

Stijgen

Voorschoten’97 en sv Madestein strijden om de punten op Sportpark Adegeest. SEP mag ten koste van avv Alphen proberen om weer wat op de ranglijst te stijgen.

WIK zal niet de eerste club willen zijn die verslagen wordt door hekkensluiter HWD. De club van trainer Geoffrey van Loenen zal de punten in eigen huis willen houden. Ook voor Taurus geldt dat er tegen Sporting Leiden kansen liggen om de vierde overwinning van het seizoen binnen te halen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder