Vrouwen: Nederlaag voor RKDEO, Maasdijk pakt drie punten in uitduel

Voor RKDEO is het een moeizaam seizoen. Tegen rkvv Velsen verloor de club uit Nootdorp voor de elfde keer dit seizoen in twaalf wedstrijden. Maasdijk was in de derde klasse E nipt te sterk voor de reserves van DSVP 2.

Tekst: Roland van der Linden

1e klasse C

Bij RKDEO wil het dit seizoen niet lukken. Ook de wedstrijd tegen rkvv Velsen leverde geen punten op.  RKDEO had nog een voordeel, want het uitduel werd in Nootdorp gespeeld. Rkvv Velsen nam door twee treffers de leiding,waarna Ginger van der Voort de 2-1 op het scorebord bracht.

Na de 3-1 van rkvv Velsen bracht Jessie Rottier RKDEO weer terug in de wedstrijd. Het lukte niet om de gelijkmaker te scoren. Nog twee doelpunten van de ploeg uit Velsen betekenden een 5-2 nederlaag.

3e klasse E

Maasdijk opende de score tegen DSVP 2 door een rake kopbal van Sharon Ammerlaan. Na de gelijkmaker van de club uit Pijnacker liepen de Westlandse vrouwen weg naar een 1-3 voorsprong.  Larissa van der Meer tekende voor beide treffers. DSVP herpakte zich en kwam terug tot 2-3, maar het was Maasdijk dat daarna de 2-4 op het bord bracht via Maaike Visser. DSVP 2 had het laatste woord, waardoor de eindstand 3-4 werd.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder