Warming-up zaterdag 3B: Strijd om eerste plaats tussen FC Skillz en sc Monster

Op zaterdag staat het topduel tussen de nummers één en twee op de ranglijst op het programma. In Den Haag komt Sportclub Monster op bezoek bij FC Skillz. Onderaan de ranglijst nemen Quick Steps en DUNO het tegen elkaar op.

Tekst: Roland van der Linden

In Wateringse Veld wordt een spannend duel verwacht. De ongenaakbaar lijkende koploper FC Skillz verspeelde in de afgelopen weken opeens punten. Een 1-1 gelijkspel tegen KMD werd door het team van trainer Oussama Bekkaoui (foto) gevolgd door een nederlaag tegen sv Schipluiden. Tegenstander Sportclub Monster, dat een punt achterstand heeft, won haar laatste twee duels.

Affiche

Ook het duel tussen Verburch en Lyra in Poeldijk vormt een fraai affiche tussen twee clubs die hun plek in de subtop proberen te behouden. Even verderop gaan sv Schipluiden en KMD de strijd met elkaar aan.

In het rechterrijtje vecht DUNO voor haar bestaan in de derde klasse. De ploeg van trainer Kenneth Lamens gaat op bezoek bij Quick Steps dat de punten ook goed kan gebruiken. Ariston’80 hoopt tegen Naaldwijk voor een verrassing te zorgen.

Lastig

Duindorp SV staat voor de lastige opgave om DWO punten af te troggelen. De Zoetermeerders scoorden in de afgelopen wedstrijden tegen Quick Steps en DSVP maar liefst veertien keer. In Pijnacker staat DSVP geprogrammeerd tegen sv Loosduinen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder