Warming-up zaterdag 4E: REMO vecht voor lijfsbehoud tegen Haagse Hout

Onderaan de ranglijst begint het spannend worden voor de teams die weg willen komen uit de gevarenzone. REMO neemt het op tegen concurrent Haagse Hout en kan zich geen misstappen meer veroorloven. De Ster stuit op KSD Marine.

Tekst: Roland van der Linden

REMO is hekkensluiter in de vierde klasse E en kon tot nu toe maar één overwinning noteren. Op Sportpark De Verademing komt Haagse Hout op bezoek, dat maar twee plaatsen hoger staat en ook de punten hard nodig heeft. De Ster staat tussen deze twee teams in en gaat op bezoek bij KSD-Marine.

Lastig

DVC staat net op een veilige plek. Het zal voor de Delftse club lastig worden om punten te veroveren in het uitduel bij Vredenburch, dat aan een sterke opmars bezig is. Subtoppers Graaf Willem II-VAC en SEV strijden tegen elkaar op de Roggewoning. Beide teams zijn volop in de race om een plek in de nacompetitie te bemachtigen.

Thuis

De koplopers RVC Celeritas en OLIVEO spelen beide een thuisduel. De Rijswijkse formatie van trainer Dennis Young neemt het op tegen middenmoter HPSV. Semper Altius gaat op bezoek bij OLIVEO, de ploeg van trainer Edwin Vurens (foto).

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

Lees verder