Warming-up zaterdag 4E: OLIVEO bij winst dicht bij kampioenschap

Zowel onderaan de ranglijst als bovenin is het nog steeds spannend. De Ster, REMO, Haagse Hout en Semper Altius bevinden zich in de gevarenzone. De strijd om de titel lijkt in het voordeel van OLIVEO te worden beslist 

Tekst: Roland van der Linden

OLIVEO speelt zaterdag een lastig uitduel bij KSD-Marine. Zelfs als de club uit Pijnacker tegen een nederlaag aan zou lopen, blijft het de grootste titelkandidaat. OLIVEO heeft daarna nog wedstrijden tegen REMO en De Ster voor de boeg. Er mag verwacht worden dat die duels makkelijk in winst omgezet kunnen worden.

Utopie

Op Sportpark Prinses Irene ontvangt RVC Celeritas Haagse Hout. Voor de formatie van trainer Dennis Young (foto) is er maar één uitkomst mogelijk en dat is winst. Bij elke andere uitslag lijkt een kampioenschap een utopie.

SEV en Vredenburch willen de nacompetitie graag bereiken. Om in de race te blijven moeten de Leidschendammers afrekenen met RAS. Vredenburch gaat in het Zuiderpark op bezoek bi HPSV.  Ook Graaf Willem II-VAC is nog volop in de race. Het uitduel bij De Ster zou de volle winst moeten opleveren.

Degradatie

Degradatiekandidaten REMO en DVC treffen elkaar in Den Haag. Voor beide teams zou winst de kans op handhaving aanzienlijk vergroten. Voor REMO lijkt verlies met OLIVEO en Graaf Willem II-VAC bijna zeker tot degradatie te leiden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder