Excelsior Maassluis weet staf hoofdmacht intact te houden

De volledige staf van het eerste elftal van Excelsior Maassluis blijft voor komend seizoen intact. In navolging van hoofdtrainer Dogan Corneille (foto) hebben ook de overige leden aangegeven nog minimaal een seizoen door te gaan bij de Tricolores. Eerder werd al bekend dat Vincent van den Berg wordt toegevoegd als assistent-trainer.

Excelsior Maassluis is content dat met het aanblijven van de gehele staf, waarmee de continuïteit binnen de selectie wordt gewaarborgd. Net als het grootste gedeelte van de spelersgroep bestaat ook de staf uit allemaal mensen die al geruime tijd bij de club rondlopen. Iets wat uniek is binnen de Tweede Divisie.

De staf ziet er als volgt uit: Hoofdtrainer: Dogan Corneille, assistent-trainer: Barry de Vreede, assistent-trainer: Vincent van den Berg, keeperstrainer: Rob Grauwmeijer, sportverzorger en coördinator: Robert van den Broecke, fysiotherapeut: Paul Husslage, teammanager: Martin van der Kooij, teammanager: Hans van den Berg, videoanalist: Dimitri Metgod en wedstrijdanalist: Willem van Tricht.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder