Raymond de Romph nieuwe O23-hoofdtrainer bij TOGB

Schiedammer Raymond de Romph (foto) is door TOGB aangesteld als hoofdtrainer van de talenten die komend seizoen uitkomen in de O23-selectie. De Romph is hiermee de opvolger van Damiano Vaudo, die TOGB gaat verlaten.

Raymond de Romph (42) komt over van Excelsior’20, waar hij recent hoofdtrainer was en is in het dagelijks leven docent Lichamelijke Oefeningen op Het Lyceum Vos in Vlaardingen. De Romph heeft bijna zijn gehele voetballeven bij VFC gespeeld.

Uitstapje

Ook heeft hij een uitstapje naar sc Feyenoord gemaakt en in de senioren bij HBSS gespeeld. Na als speler te zijn gestopt, heeft hij zich vol op het trainersvak gestort. Eerst bij HBSS als jeugdtrainer om daarna de A- en B-jeugd van VFC te gaan trainen. Na het behalen van het TC-2 diploma ging De Romph aan de slag bij de senioren van deze Vlaardingse club, waar hij vier jaar het tweede heeft getraind en ook vier seizoenen verantwoordelijk was voor het eerste van de zondagselectie. Het laatste jaar was De Romph trainer/coach bij Excelsior’20.

Peter Stoutjesdijk van TOGB is verheugd dat hij in deze moeilijke tijd Raymond de Romph naar Berkel & Rodenrijs heeft kunnen halen als eindverantwoordelijke voor de talenten van het O23-team.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder