Warming-up zaterdag 4E | vv Maasdijk wil succes van vorig weekend doorzetten

MSV’71 gaat zaterdag op bezoek bij Blijdorp. Het treft daar een goed voetballende ploeg, die dit seizoen als doelstelling heeft te promoveren naar de derde klasse. Daarvoor werden zaterdag de eerste positieve stappen gezet, dankzij een 0-1 tegen R.V.V. VOB.

Tekst: Peter Petit

MSV’71 moest lijdzaam toekijken hoe Rotterdam United de thuisreis naar Rotterdam met een 3-4 zege kon aanvaarden. Vorig seizoen eindigde Blijdorp op de vijfde plek, de ambities liggen dit jaar echter beduidend hoger. In december van het afgelopen jaar oefenden MSV’71 en Blijdorp in Maassluis tegen elkaar. Toen was MSV’71 beter en won het door doelpunten van de toen uitblinkende Kevin Edmilson Santos (2x), Jeremy van Loenen en Arno van Zweden met 4-2. Zo gemakkelijk zal het dit jaar niet gaan, realiseren ze zich ook bij MSV’71. Maar het team van hoofdcoach Paul van Loenen (foto) zal er alles aan doen om de eerste punten van het seizoen binnen te gaan halen en daarmee de teleurstellende competitiestart in eigen huis tegen Rotterdam United weg te poetsen. De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark Noorderborcht in Rotterdam.

Het tweede Westlandse team in deze klasse, vv Maasdijk, kan terugkijken op een geslaagde openingswedstrijd van dit seizoen. Tegen RVV Overschie werd een 0-1 zege behaald. De tegenstander van zaterdag, het Rotterdamse RV&AV Steeds Hooger, heeft iets goed te maken na de kansloze 1-4 thuisnederlaag van vorige week tegen Hermes DVS

Lees verder