Zaterdag 2E: Wilhelmus nog steeds zonder overwinning

Ook in het uitduel bij Berkel kon Wilhelmus de punten niet pakken. De ploeg van trainer Ramon van Steekelenburg kreeg met 3-0 klop en bivakkeert nog steeds op de laatste plaats en moet snel punten gaan pakken om niet al vroeg in het seizoen in degradatienood te komen.

De eerste helft kende weinig hoogtepunten. Wilhelmus moest al vroeg wisselen. Kevin Adebesin moest de geblesseerde Boyd Roodnat (foto) vervangen. Kevin van der Poel kreeg nog een gele kaart na een overtreding. Doelpunten vielen er niet.

Rug

Na een kwartier in de eerste helft scoorde CVV Berkel. Wilhelmus doelman Schimmel trapte uit, maar de bal belandde op de rug van een medespeler. Freek van der Velden profiteerde en schoot de 1-0 binnen. Een fout in de verdediging leverde de tweede tegentreffer op. Nu was Emiel van der Breggen de maker van het doelpunt. Met zijn tweede treffer zorgde Freek van der Velden voor een ruime 3-0 overwinning voor CVV Berkel.